AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek ata binmek

Kahve falında yüksek ata binmek

Kahve falında yüksek ata binmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek ata binmek gördüyseniz:

  • İş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşı cinsten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Kahve falında yüksek ata binmek dertlerin bir anda sona ereceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek mevkiye atanmak kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına delalettir.

Kahve falında uçan ata binmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ata binmek ve düşmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle ata binmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüklü ata binmek ün sahibi birisi olunacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine delalettir.

Kahve falında gelinlikle beyaz ata binmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, öz güven kazanacağına yorulur.

Kahve falında çok büyük bir ata binmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir