AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanı anneni görmek

Kahve falında babanı anneni görmek

Kahve falında babanı anneni görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanı anneni gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde veya tepkilerde bulunmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında annesiyle babasını görmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin anne ve babasını görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, sıkıntılardan kurtulmaya delalettir.

Kahve falında anne baba kavga etmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babaya kızmak bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasını annesini görmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında anne ve babayı hastanede görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesiyle babasının ilişkiye girdiğini görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir