AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü anne ve baba görmek

Kahve falında ölü anne ve baba görmek

Kahve falında ölü anne ve baba görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, yaşadığı stresin biteceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü anne ve baba gördüyseniz:

  • Hızlı gelişmelerin arasında neler olup bittiğini anlamaya çalışmak çölde su aramak kadar zor olabilir.

Kahve falında ölü anne ve baba görmek kendine döneceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Kahve falında ölü anne baba görmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü anne babayı görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında anne babayı ölürken görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü anne ve babayı görmek sürekli bağırıp çağıracağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş olan anne ve babasını görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babasının mezarını görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalettir.

Kahve falında babanın anneyi aldattığını görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir