AnaSayfa / Genel / Kahve falında atan kalp görmek

Kahve falında atan kalp görmek

Kahve falında atan kalp görmek emeklerin boş yere harcanacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında atan kalp gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmalı, farklı şeyler denemelisiniz.

Kahve falında atan kalp görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine yorulur.

Kahve falında kalp organını görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına rivayet eder.

Kahve falında kalpten ameliyat olduğunu görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin kalp atışlarını duymak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş kalpli kolye görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camdan kalp görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ kalp yemek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına delalettir.

Kahve falında kahve fincanında kalp görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir