AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş kalpli kolye görmek

Kahve falında gümüş kalpli kolye görmek

Kahve falında gümüş kalpli kolye görmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, işinin aksayacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine işarettir.

Kahve falında gümüş kalpli kolye gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı veya dominant olabilir ya da etrafta çevreye emirler veriyor havası yaratabilirsiniz.

Kahve falında gümüş kalpli kolye görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kalpli altın kolye görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında kalp şeklinde kolye görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına inanılır.

Kahve falında kalp kolye görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında altın kalpli kolye görmek her zaman el üstünde tutulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında kalpli kolye ucu görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine delalettir.

Kahve falında kalpli kolye takmak bereketli yağmurlara, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kalp kolye takmak anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir