AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli olduğu halde evlenmek

Kahve falında evli olduğu halde evlenmek

Kahve falında evli olduğu halde evlenmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, haksızlıklara uğranılacağına, çok rahat bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında evli olduğu halde evlenmek gördüyseniz:

  • Olayları değerlendirirken avantajlı olabile-ceğiniz durumları tersine çevirebilirsiniz.

Kahve falında evli olduğun halde evlendiğini görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında evli olduğu halde tekrar evlenmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli olduğu halde evlenmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek emeklerin boş yere harcanacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalet eder.

Kahve falında evli olduğun halde evlenmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında evli olduğu halde başkasıyla evlenmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine inanılır.

Kahve falında evli olduğu halde başkasıyla evlendiğini görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir