AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisi olmadığı halde sevgili görmek

Kahve falında sevgilisi olmadığı halde sevgili görmek

Kahve falında sevgilisi olmadığı halde sevgili görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, hile ile mal elde edeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisi olmadığı halde sevgili gördüyseniz:

  • Kendinizi sıkıntıya sokmayacak kadar fedakarlık etmelisiniz.

Kahve falında sevgilisi olmadığı halde sevgili görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli olmadığı halde bebeği olduğunu görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine işaret eder.

Kahve falında evli olmadığı halde evli olduğunu görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olmak her zaman hak ettiğini alacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına işaret eder.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına işaret eder.

Kahve falında evli olmadığı halde bebek emzirmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli olmadığı halde çocuğu olmak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine işaret eder.

Kahve falında bebeği olmadığı halde bebek emzirmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, malının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir