AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı bildiği halde okuyamamak

Kahve falında kuranı bildiği halde okuyamamak

Kahve falında kuranı bildiği halde okuyamamak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, fırsatların elden kaçacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı bildiği halde okuyamamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarınızı sizin gözünüzle değerlendirebilmesini olası hale getirebilirsiniz.

Kahve falında kuranı bildiği halde okuyamamak günah işlemekten korunacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalettir.

Kahve falında öleceğini bildiğini görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında toplu halde kuran okumak rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine delalettir.

Kahve falında toplu halde oturmak insanları kıracağına, üzeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında evli olduğu halde gelinlik giymek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına delalettir.

Kahve falında evli olduğu halde evlenmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toplu halde köpek görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bağırdığı halde sesi çıkmamak kısa süre içinde engelleneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir