AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanustan geçmek

Kahve falında okyanustan geçmek

Kahve falında okyanustan geçmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında okyanustan geçmek gördüyseniz:

  • Belli bir kişi sadece sizin tavsiyelerinizle hareket ederse bir anlaşmanın yapılacağına ikna olabilirsiniz.

Kahve falında okyanusu yüzerek geçmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında okyanustan geçmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, daha rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okyanus geçmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında okyanustan su içmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında okyanus dibini görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında okyanus suyu görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine alamet eder.

Kahve falında okyanusa bakmak kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, ailesini hem gururlandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında okyanusa düşmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir