AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanus geçmek

Kahve falında okyanus geçmek

Kahve falında okyanus geçmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında okyanus geçmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında okyanusu yüzerek geçmek huzurlu hissedileceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında okyanus geçmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında okyanustan geçmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, duygularının ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında okyanusta balıklarla yüzmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, her konuda şansın yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında yeşil okyanus görmek şifa göreceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kendini okyanusta görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında okyanus ve balık görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okyanus ve gemi görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir