AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanustan su içmek

Kahve falında okyanustan su içmek

Kahve falında okyanustan su içmek kazancının günden güne azalacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, hüsrana uğratacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okyanustan su içmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikden ziyade içgüdülerinizi dinleyin.

Kahve falında okyanustan su içmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okyanus suyu içmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında okyanus suyu görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında okyanusta balık görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakin okyanus görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında okyanusta boğulduğunu görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okyanus üzerinde yürümek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, alım gücünün zayıflamayacağına rivayet eder.

Kahve falında okyanusa düşmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir