AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanusa bakmak

Kahve falında okyanusa bakmak

Kahve falında okyanusa bakmak yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında okyanusa bakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini hissedebilirsiniz.

Kahve falında okyanusa bakmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okyanus balığı görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında okyanusta balina görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında okyanustan geçmek bolluk içinde yaşamaya, onların başarıları ile övüneceğine işarettir.

Kahve falında okyanusta dalga görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakin okyanus görmek işlerinin rast gideceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında okyanusta kalmak psikolojik sorunların geride kalacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında okyanusta boğulmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir