AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanusa görmek

Kahve falında okyanusa görmek

Kahve falında okyanusa görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine işarettir.

Kahve falında okyanusa gördüyseniz:

  • Sizden tamamen farklı fikirlere sahip kişilere tahammül etmeniz gerekebilir.

Kahve falında okyanusta uçmak sağlığından ve ağız tadından olacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında okyanusa görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına alamet eder.

Kahve falında okyanusta balık tutmak kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına alamet eder.

Kahve falında okyanus ve gemi görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kişinin yaşamının değişeceğine alamet eder.

Kahve falında okyanusun içinde olmak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında okyanusta köpek balığı görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına yorulur.

Kahve falında atlas okyanusu görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, yenileneceğine işaret eder.

Kahve falında okyanusta balina görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, güvensizliğini yeneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir