AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakin okyanus görmek

Kahve falında sakin okyanus görmek

Kahve falında sakin okyanus görmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sakin okyanus gördüyseniz:

  • İşinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle tartışırken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında sakin okyanus görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında sakinleştirici içmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında sakin köpek görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında sakin denizde yüzmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakin temiz deniz görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birini sakinleştirmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakin boğa görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında köpek sakinleştirmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir