AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanın eve girdiğini görmek

Kahve falında aslanın eve girdiğini görmek

Kahve falında aslanın eve girdiğini görmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, sıkıntılarını aşacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında aslanın eve girdiğini gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Kahve falında aslanın eve girdiğini görmek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde aslan beslediğini görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslanı evde görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında evde aslan beslemek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine delalettir.

Kahve falında evde aslan görmek hayatının daha kolay olacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde aslan yavrusu görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde aslan kaplan görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında ev içinde aslan görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir