AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve hırsızın girdiğini duymak

Kahve falında eve hırsızın girdiğini duymak

Kahve falında eve hırsızın girdiğini duymak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında eve hırsızın girdiğini duymak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanız durumunda istediğiniz sonuçları almakla kalmayıp, uzun süre etkisini hissedeceğiniz tecrübeler kazanabilirsiniz.

Kahve falında eve hırsızın girdiğini duymak emeklerinin yarıda kalacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında eve hırsızın girdiğini görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında evine hırsızın girdiğini görmek ticarette şansının düşeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evine hırsızın girdiğini görmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun evine hırsızın girdiğini görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin hırsızlık yaptığını duymak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında başkasının hırsızlık yaptığını duymak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında eve giren hırsızı görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir