AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküze bindiğini görmek

Kahve falında öküze bindiğini görmek

Kahve falında öküze bindiğini görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine rivayet eder.

Kahve falında öküze bindiğini gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri siz çok fazla beğeniyor.

Kahve falında öküze bindiğini görmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında öküz saldırdığını görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküzün öldüğünü görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine yorulur.

Kahve falında inek öküz sürüsü görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine tabir olunur.

Kahve falında öküzün süstüğünü görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde öküz görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine alamet eder.

Kahve falında öküz saldırması görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işarettir.

Kahve falında ahırda öküz görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir