AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküzden kaçmak

Kahve falında öküzden kaçmak

Kahve falında öküzden kaçmak ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, güç kaybedeceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öküzden kaçmak gördüyseniz:

  • Arkadaş grubunuzla etkinlerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Kahve falında öküzden kaçmak parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, işlerinin istediği gibi olacağına delalet eder.

Kahve falında öküz sağmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına delalet eder.

Kahve falında öküzün öldüğünü görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz öküz görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında öküz koşmak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında öküze bindiğini görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, malının da hiç olacağına işaret eder.

Kahve falında öküz ölüsü görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine yorulur.

Kahve falında öküz boğa görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir