AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz koşmak

Kahve falında öküz koşmak

Kahve falında öküz koşmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, aradaki buzların eritileceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öküz koşmak gördüyseniz:

  • Hiçbir art niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz.

Kahve falında öküz koşmak rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında öküz saldırdığını görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, çok yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında öküzün saldırdığını görmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öküz kavgası görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabani öküz görmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde öküz görmek küslerin ve dargınların barışacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalettir.

Kahve falında ahırda öküz görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öküze su vermek fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, zamandan da kar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir