AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman öküz görmek

Kahve falında kocaman öküz görmek

Kahve falında kocaman öküz görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman öküz gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda ikna etmek zor olabilir.

Kahve falında kocaman öküz görmek her daim bereketli işler yapacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok öküz görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öküzü bağlamak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında iki öküz görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kara öküz görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde öküz görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine işarettir.

Kahve falında kahverengi öküz görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öküzle tarla sürmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir