AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz öldürmek

Kahve falında öküz öldürmek

Kahve falında öküz öldürmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, talihinizin artacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öküz öldürmek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili beklentileriniz boşa çıkabilir.

Kahve falında öküz öldüğünü görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine delalettir.

Kahve falında öküzün öldüğünü görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, şansın kapanacağına işarettir.

Kahve falında öküz öldürmek iyi geçim halinde kalacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan öküz görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına delalettir.

Kahve falında kömüş öküzü görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, bunu şeref sayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküz gözü görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında öküz çekmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde öküz görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir