AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz kellesi görmek

Kahve falında öküz kellesi görmek

Kahve falında öküz kellesi görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, refah düzeyinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında öküz kellesi gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız başta olmak üzere bütün ilişkilerinizde açıklığa yer vermeli, gizlilikten kaçınmalısınız.

Kahve falında öküz kellesi görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine rivayet eder.

Kahve falında buğday kellesi görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında kelle soymak karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu kellesi pişirmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına delalettir.

Kahve falında koyun kelle pişirmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kelle eti görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, ileriye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kuzu kellesi almak sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kelle kesildiğini görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir