AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelle eti görmek

Kahve falında kelle eti görmek

Kahve falında kelle eti görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, insanların takdirini kazanacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işarettir.

Kahve falında kelle eti gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir.

Kahve falında kelle eti görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında kelle eti yemek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında kellesinin kesildiğini görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keçi kellesi görmek yaşama dört elle sarılacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında koyun kellesi ütmek haram mal yiyip içeceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında koç kellesi görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, hasta ve üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında pişmemiş kelle paça görmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kelle paça yemek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir