AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelle kesildiğini görmek

Kahve falında kelle kesildiğini görmek

Kahve falında kelle kesildiğini görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, çok daha büyük adımların atılacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında kelle kesildiğini gördüyseniz:

  • Hırslı yapınız sizinle aynı yönde düşünen veya ilerleyen kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kellesinin kesildiğini görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına yorulur.

Kahve falında kelle kesildiğini görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kelle kesilmesi görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında kellesi kesilmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kelle paça pişirmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında inek kellesi görmek siparişlerinin çoğalacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında eşek kellesi yemek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında koyun kelle görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir