AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata görmek

Kahve falında ata görmek

Kahve falında ata görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ata gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, girişimleriniz veya anlaşmalarınız kendinize ihanet ediyor hissi duymanıza neden olabilir.

Kahve falında yağız ata binmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet işine atanmak sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında ata ot yedirmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında memur olup atanmak borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ata binmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında ata dokunmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında sarı ata binmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına işarettir.

Kahve falında gece ata binmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir