AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece ata binmek

Kahve falında gece ata binmek

Kahve falında gece ata binmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, getirisinden daha fazla olacağına, içinin ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında gece ata binmek gördüyseniz:

  • İşinizde önemli bir konuma ulaşmanız, terfi etmeniz ya da maddi gelirinizin artması olasıdır.

Kahve falında gece ata binmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına delalet eder.

Kahve falında gece otobüse binmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında gece sandala binmek sağlığın da bozulacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında gece vapura binmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında gece arabaya binmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, takdir toplayacak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında gece trene binmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, daha iyi anlaşır olacağına yorulur.

Kahve falında gece bisiklete binmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında gece gemiye binmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir