AnaSayfa / Genel / Kahve falında havaya uçmak

Kahve falında havaya uçmak

Kahve falında havaya uçmak güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, çaresiz hallere düşeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havaya uçmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla, eski meslektaşlarınızla, ilkokul öğretmeninizle, uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınızla veya sevgililerinizle görüşme isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında havada balonla uçmak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havaya doğru uçmak çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına delalet eder.

Kahve falında havalara uçmak yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet eder.

Kahve falında havada arabayla uçmak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerden havaya uçmak herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yağmurlu havada uçmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla havaya uçmak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havaya uçmak kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir