AnaSayfa / Genel / Kahve falında okuldan mezun olmak

Kahve falında okuldan mezun olmak

Kahve falında okuldan mezun olmak hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında okuldan mezun olmak gördüyseniz:

  • Yenilik arayışı sizde değişiklikler ortaya çıkaracak.

Kahve falında okuldan mezun olduğunu görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine inanılır.

Kahve falında okuldan mezun olamamak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine delalettir.

Kahve falında mezun olduğum okulu görmek sıkıntılarını atlatacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine delalet eder.

Kahve falında bir okuldan mezun olmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okuldan mezun olmak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, işlerinin yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezun olmadığını görmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında mezun olamamak kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin mezun olduğunu görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir