AnaSayfa / Genel / Kahve falında okuldan mezun olduğunu görmek

Kahve falında okuldan mezun olduğunu görmek

Kahve falında okuldan mezun olduğunu görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kendi işinin sahibi olacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okuldan mezun olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi değişik ortamlarda rahat hissedip, ufuklarınızı genişletmek için yeni fırsatlar bulabilirsiniz.

Kahve falında mezun olduğum okulu görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okuldan mezun olmak büyük paralara sahip olacağına, kişinin evlatlarının artacağına inanılır.

Kahve falında bir okuldan mezun olmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okuldan mezun olamamak bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında okuldan mezun olduğunu görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında üniversiteden mezun olmak hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, zayıflayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin mezun olduğunu görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında liseden mezun olduğunu görmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, parasız ve işsiz kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir