AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezun olamamak

Kahve falında mezun olamamak

Kahve falında mezun olamamak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezun olamamak gördüyseniz:

  • Biraz daha dengeli olmaya çalışın.

Kahve falında mezun olmak bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine alamet eder.

Kahve falında liseden mezun olduğunu görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin mezun olduğunu görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında okuldan mezun olmak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında üniversiteden mezun olmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezun olduğum okulu görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında mezun olmadığını görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında okuldan mezun olduğunu görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir