AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezun olmadığını görmek

Kahve falında mezun olmadığını görmek

Kahve falında mezun olmadığını görmek iyi geçiminin biteceğine, istediği oranda da eğleneceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında mezun olmadığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yanlış değerlendiriyor olabilirsiniz.

Kahve falında mezun olmadığını görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işarettir.

Kahve falında mezun olamamak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında okuldan mezun olmak sinirlerinin yıpranacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir okuldan mezun olmak insanların hayranlığını kazanacağına, mutluluk ve başarı getireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezun olmak kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında liseden mezun olmak zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında liseden mezun olduğunu görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin mezun olduğunu görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir