AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir okuldan mezun olmak

Kahve falında bir okuldan mezun olmak

Kahve falında bir okuldan mezun olmak hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, onların bir adım önüne geçeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalettir.

Kahve falında bir okuldan mezun olmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde çok dikkatli davranmalısınız.

Kahve falında okuldan mezun olduğunu görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine delalet eder.

Kahve falında okuldan mezun olmak kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okuldan mezun olamamak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına yorulur.

Kahve falında mezun olduğum okulu görmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir okuldan mezun olmak hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üniversiteden mezun olmak maddi konuların çözüme kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezun olmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında liseden mezun olmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir