AnaSayfa / Genel / Kahve falında okuldan kaçmak

Kahve falında okuldan kaçmak

Kahve falında okuldan kaçmak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, isabetli kararlar alacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine delalet eder.

Kahve falında okuldan kaçmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir durum nedeniyle olayların daha da kötüye gitmesine neden olabilecek şeyler söyleyebilirsiniz.

Kahve falında okuldan kaçmak sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda temizlik yapmak gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okul merdiveninden inmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okul arkadaşlarıyla kavga etmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul almak kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, güzel bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda öğrenci görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında okul eteği görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında okulda derste olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir