Kahve falında okul almak

Kahve falında okul almak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, dertlerin bölüşüleceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında okul almak gördüyseniz:

  • Sonucu olmayacak veya sizin için faydalı sonuçlar doğurmayacak ya da kısaca değmeyecek şeyler için kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Kahve falında tarihi okul görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, hırsızlık yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezun olduğum okulu görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında okul servisinde binmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında okul kapısından geçmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında okulda namaz kılmak sevinç gözyaşları döküleceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okul öğrenci görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine inanılır.

Kahve falında okulun içine girmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına işarettir.

Kahve falında okul çatısı görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir