AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda şarkı söylemek

Kahve falında okulda şarkı söylemek

Kahve falında okulda şarkı söylemek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, dolayısıyla geleceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işarettir.

Kahve falında okulda şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Son zamanlarda zannettiğinizden fazla dedikoduya sebep olmuş olabilirsiniz.

Kahve falında okulda şarkı söylemek kazancın yetmez olacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına inanılır.

Kahve falında uçarak şarkı söylemek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinle şarkı söylemek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin şarkı söylediğini görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle şarkı söylemek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına delalettir.

Kahve falında mikrofonla şarkı söylemek şansının yaver gideceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin şarkı söylediğini görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sanatçıyla şarkı söylemek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir