AnaSayfa / Genel / Kahve falında huysuz bir ata binmek

Kahve falında huysuz bir ata binmek

Kahve falında huysuz bir ata binmek takdir edilen kişi olacağına, zor zamanlar geçireceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında huysuz bir ata binmek gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında huysuz bir ata binmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında huysuz kedi görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine inanılır.

Kahve falında huysuz inek görmek aşık olacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vahşi ve huysuz at görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına delalettir.

Kahve falında huysuz at görmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında huysuz köpek görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında iyi huylu köpek görmek yalnız kalınacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına işarettir.

Kahve falında iyi huylu cin görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, sorunlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir