AnaSayfa / Genel / Kahve falında eğerli ata binmek

Kahve falında eğerli ata binmek

Kahve falında eğerli ata binmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, kazançların artacağına, sorunların biteceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, yeni yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında eğerli ata binmek gördüyseniz:

  • Kesin veya doğru bilgilere dayalı konuşmamanız durumunda karşıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eğersiz ata binmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında eğersiz beyaz ata binmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eğerli ata binmek huzur bulacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına işaret eder.

Kahve falında eğersiz at görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, sorunlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında eğerli at görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında at eğeri görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine rivayet eder.

Kahve falında dört nala ata binmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında kahverengi ata binmek hayırlı olayların yaşanacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir