Kahve falında okulda düğün görmek

Kahve falında okulda düğün görmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine delalet eder.

Kahve falında okulda düğün gördüyseniz:

  • Baız masraflar yapmanız gerekebilir.

Kahve falında okulda düğün görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine tabir olunur.

Kahve falında okul yıllarını görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında okuldan mezun olduğunu görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine inanılır.

Kahve falında okulu bıraktığını görmek rütbesinin yükseleceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında okulda sırada oturmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında eski okul arkadaşını görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, çok büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Kahve falında okul merdiveni görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında sürekli okula gitmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top