AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski okul arkadaşını görmek

Kahve falında eski okul arkadaşını görmek

Kahve falında eski okul arkadaşını görmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, güzelliklerle dolacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski okul arkadaşını gördüyseniz:

  • Ani tavsiyeler ya da teklifler bir an için aklınızı çelebilir.

Kahve falında eski bir okul arkadaşını görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında eski okul arkadaş görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski okul arkadaşlarını görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski okul arkadaşına sarılmak maddi varlığının çoğalacağına, uzun ve hayırlı bir ömre delalet eder.

Kahve falında eski okulunu ve arkadaşlarını görmek verilen emeklerin heba olacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına yorulur.

Kahve falında eski okul arkadaşını görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski okul arkadaşları görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet eder.

Kahve falında eski okul arkadaşımı görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir