AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda arkadaşlarını görmek

Kahve falında okulda arkadaşlarını görmek

Kahve falında okulda arkadaşlarını görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, beklenilen takdiri alacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında okulda arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz bazı konularda kendinizi zorlamanız gerektiğine işaret ediyor.

Kahve falında okulda arkadaşını görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında okul arkadaşıyla konuşmak tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında eski okul arkadaş görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına delalet eder.

Kahve falında eski okul arkadaşını görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, kendisini ona adayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski okul arkadaşı görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalet eder.

Kahve falında okul ve arkadaşlarını görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında okul arkadaşına sarılmak onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, yetkili bir göreve atanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okul arkadaşlarıyla kavga etmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir