AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayıt görmek

Kahve falında kayıt görmek

Kahve falında kayıt görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına inanılır.

Kahve falında kayıt gördüyseniz:

  • Tepkilerimizi kontrol etmemizde fayda var.

Kahve falında üniversiteye kayıt olmak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında hacca kayıt olmak mal mülk edineceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına delalettir.

Kahve falında okula kayıt yaptırmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ses kayıt cihazı görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, yaptığı işten çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında üniversiteye kayıt yaptırmak çok mutlu edeceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında umreye kayıt olmak zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kayıt görmek hayat boyu desteği olacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna alamet eder.

Kahve falında okula kayıt olmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir