AnaSayfa / Genel / Kahve falında okula gitmek

Kahve falında okula gitmek

Kahve falında okula gitmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, şansa, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okula gitmek gördüyseniz:

  • Sizden belli konularda cevaplar ya da çözümler bekleyen kişiler olabilir.

Kahve falında özel okula gitmek aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında okula gitmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine yorulur.

Kahve falında harp okuluna gitmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bisikletle okula gitmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka okula gitmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okula sivil gitmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri okula gitmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okula terlikle gitmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kederinin dağılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir