AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul tamir etmek

Kahve falında okul tamir etmek

Kahve falında okul tamir etmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, huzurlu günler görüleceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına alamet eder.

Kahve falında okul tamir etmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artmaya devam edebilir veya bazı bedeller ödenmesi gerekebilir.

Kahve falında okul tamir etmek fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, karalar bağlayacağına işaret eder.

Kahve falında musluk tamir etmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, çok büyük mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba tamircisi görmek maddi zarara uğrayacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar tamir etmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yıkılan evi tamir etmek hasret giderileceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalettir.

Kahve falında ev alıp tamir etmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Kahve falında tamirci görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabıyı tamir ettirmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir