AnaSayfa / Genel / Kahve falında tamirci görmek

Kahve falında tamirci görmek

Kahve falında tamirci görmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, toplum içindeki değerinin artacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında tamirci gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebildiğiniz kadar yardım etmenizde fayda var.

Kahve falında ayakkabı tamir ettiğini görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında yol tamir etmek rahmete vesile olacak gelişmelere, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında araba tamiri görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tamirci görmek çok büyük bir acı duyacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında balkon tamir etmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında türbe tamir etmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalettir.

Kahve falında evin duvarını tamir etmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında bina tamir etmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir