AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar tamir etmek

Kahve falında mezar tamir etmek

Kahve falında mezar tamir etmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar tamir etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yeteneklerinizi göstermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında mezar tamir etmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeyleri tamir etmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında evin çatısını tamir etmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına işaret eder.

Kahve falında terlik tamir etmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına delalettir.

Kahve falında araba tamiri görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefon tamir ettirmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa tabir olunur.

Kahve falında ev tamiri yapmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, ortamın bir hayli gerileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu tamir ettirmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir