Kahve falında okul müdürü olmak

Kahve falında okul müdürü olmak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, ekmeğinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okul müdürü olmak gördüyseniz:

  • Kıskanç ya da sizi yanlış yönlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında eski okul müdürü görmek yaptığı işte sivrileceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına yorulur.

Kahve falında okul müdürüyle tartışmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında okulun müdür yardımcısını görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, üzüntülerinin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında okul müdürüyle konuşmak emeklerin boşa gitmeyeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul müdür yardımcısını görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına işarettir.

Kahve falında okul müdürü olmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine inanılır.

Kahve falında okul müdürü görmek hakkıyla kazanca, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında okul müdürünü görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir