AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulun müdür yardımcısını görmek

Kahve falında okulun müdür yardımcısını görmek

Kahve falında okulun müdür yardımcısını görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine inanılır.

Kahve falında okulun müdür yardımcısını gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya onları arayabilirsiniz.

Kahve falında okulun müdür yardımcısını görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okul müdür yardımcısı görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında okul müdür yardımcısını görmek sahip olduklarının eksileceğine, ana baba duası alınacağına alamet eder.

Kahve falında müdür yardımcısı görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında müdürden yardım görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eski müdür yardımcısını görmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında müdür yardımcısı olduğunu görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, bazı konularda konuşulacağına işarettir.

Kahve falında genel müdür yardımcısı görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir