AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul gitmek

Kahve falında okul gitmek

Kahve falında okul gitmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okul gitmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda fazla iyimser olmak veya güvenilmez kişilerle hareket etmekse, sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında okulda disipline gitmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında orta okula gitmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir okula gitmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında okulla geziye gitmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında arabayla okula gitmek haram mal yiyip içeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek okula gitmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında okulda gitmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında okula sivil gitmek önünün kapanacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir