Kahve falında yüksek okula gitmek

Kahve falında yüksek okula gitmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, rahat bir hayata adım atacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında yüksek okula gitmek gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız kişilerle bir araya gelerek bazı konuların ivme kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında yüksek okula gitmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek okul kazanmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek okul görmek ödeme güçlü çekeceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına delalettir.

Kahve falında başka bir okula gitmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında polis okuluna gitmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında okula pijamayla gitmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında harp okuluna gitmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında okula gitmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir