AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla okula gitmek

Kahve falında arabayla okula gitmek

Kahve falında arabayla okula gitmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla okula gitmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaş, akraba ya da komşunuzla yaşayabileceğiniz bir problem sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi etkileyebilir.

Kahve falında arabayla okula gitmek işlerinin tutacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okula pijamayla gitmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında eski okula gitmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalettir.

Kahve falında okulda tuvalete gitmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına işarettir.

Kahve falında başka bir okula gitmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, büyük mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri okula gitmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına inanılır.

Kahve falında terlikle okula gitmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda gitmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, isabetli kararlar alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir